Skip to main content

Høtter: Vi produserer robuste høtter av meget god kvalitet og til konkurransedyktig pris. Ved bestilling av flere, kan vi også produsere etter spesialmål.

Husskilt: Hvor mange ganger har du ikke kjørt omkring på jakt etter rette adressen og irritert deg over dårlig merking? Gjør det enkelt å finne huset ditt ved å merke det med disse flotte vegskiltene lagd i robust tre og behandlet på en måte slik at det tåler vær og vind. Vi har flere hundre ulike skrifttyper og kan også designe skiltene slik du måtte ønske

Sandblåste kopper: Disse koppene er vår bestselger på Nordkyn Vekst. Du kan velge mellom mange forskjellige motiv, eller få din egen logo sandblåst på koppen med for eksempel navnet til de ansatte slik at ingen er i tvil om hvem sin kopp som er hvem.
Vi har et eget kabinett på vekstedet hvor vi sandblåser. Du kan også ta med egne produkter som du vil ha inngravert med f.eks navnet ditt. Dette kan være på kniver, glass, flasker og så videre. Når vi har kapasitet kan vi også sanblåse bort rust av mindre gjenstander.

Skiferklokke: